Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vrouwen en valt op doo
#1
25 juli 2019 - De Nike Joyride NSW Optik is speciaal ontworpen voor vrouwen en valt op door het slanke bovenwerk zonder kant en premium materialen. De lederen hak en kraag versmelt met een gevormde huid aan de bovenkant voor een speelse mix van traditioneel ambacht en moderne details. Extra hielhoogte geeft het Joyride-platform een ??unieke houding. 17 juli 2019 - De weg naar goud is niet mooi. En elk jaar wordt de competitie moeilijker - atleten moeten meer trainen en harder vechten dan ooit tevoren. Maar de bovenkant van het podium is de eeltige handen en trillende spieren waard.
De speciale editie "Medal Strong" Metcon 5 eert deze zanderige reis. Het wazige zwarte bovenwerk lijkt bedroefd, alsof Nike Air Max 720 Womens Nike Air VaporMax Femme het Nike Air Max 720 Dames is ingebroken en bezweet. Goudpoppen voor mannen en roségoud voor vrouwen bij de hiel vertegenwoordigen hoe Nike Air VaporMax Dames natuurlijk voorkomend metaalachtig goud uit de grond komt: nog niet gepolijst, maar nog steeds waardevol.
De Nike Metcon 5 "Medal Strong" verschijnt in augustus op de wedstrijdvloer. Het brengt 22 juli uit voor NikePlus-leden en wereldwijd 25 juli. 16 juli 2019 - De Converse Chuck 70, gebouwd uit de articulatie van 1970 de Converse Chuck Taylor All Star, heeft een reputatie als favoriet van de designer gestold. Voor de in Los Angeles gevestigde kunstenaar Joshua Vides en Michael Cherman van Chinatown Market is de schoen ook een uitnodiging voor praktische ervaringen.
Chermans visie op de schoen maakt gebruik van een lichtgevoelig, multi-tone asymmetrisch canvas bovenwerk, dat transformeert bij blootstelling aan UV-licht. Nike Free Run 3.0 Dames Vides Nike Roshe Run Womens Nike Air Huarache Womens zorgt voor een meer opzettelijke transformatie: zijn Chuck 70 bevat verwisselbare klittenbandpanelen in aangepaste Pantone-kleuren.
Converse voegt deze mix toe door een derde sneaker aan te bieden met een eigen suggestieve release. Het UNT1TL3D-pakket heeft een overdreven tussenzool en een bovenwerk met handgetekende iteraties van de uitdrukking "NOT A CHUCK" - een ode aan DIY-decoratie en het idee dat een Chuck alleen door de drager wordt gedefinieerd. Alle drie de schoenen worden gelanceerd tijdens ComplexCon Chicago, 20 en 21 juli, op de Converse-stand. Bredere releases voor elk van de Chuck 70's volgen: 26 juli voor de Converse x UNT1TL3D; 2 augustus voor de Converse x Chinatown Market; 16 augustus voor de Converse x Joshua Vides. 15 juli 2019 - Geaccentueerd door nieuwe versies van twee klassieke basketbalsilhouetten, de Nike Air Max 720 Donne conversies Nike Air Vapormax Dames Nike Air Max 95 Mujer 90's hoepelsvibes van Converse op bekende en onverwachte manieren. Verschillende elementen van de sportkledinggeschiedenis van het decennium worden weerspiegeld - waaronder een vroege voorliefde voor trainingspakken tot een latere omhelzing van gedurfde geometrie?n - en opnieuw gemaakt. Oorspronkelijk uitgebracht in 1995, legde de Converse Voltage een onmiddellijke verklaring af op collegiale en NBA-rechtbanken door zijn dynamische "bolt-chevron" bovenste patroon. Dat het werd gedragen door enkele van de krachtigste bewakers van de tijd leidde tot zijn mystiek en maakte de schoen tot een cult-favoriet (opsluiting met schooluniformstijlen hielp ook).
Voor 2019 wordt de spanning voor het eerst uit de archieven teruggebracht, zijn geest wordt gekanaliseerd via de nieuwe, alleen voor vrouwen beschikbare VLTG. Deze visie van de Nike Air VaporMax Mujer schoen Nike Air Max 90 Damen herinterpreteert het silhouet van ’95 met een overdreven hielboog, lichtgewicht SmartFoam-demping en straatveilige visgraat buitenzool.
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)